bugün

entry'ler (2899)

lagertha lothbrok vs aslaug

Biz ragnar'a bir gecede küsmedik gül gibi becerikli anaç güzel karısının kıymetini bilemedi o deve gibi kadında ne buldu hiç anlayamayacağım büyücü zaten pis sırık, tarafımız bellidir.

la loba

Taklitler aslını yaşatır kartoncu.

icardi1905

Insanlar hakkındaki gözlemlerini genelde beğeniyorum. Bence iyi tahlil ediyor.

erkek ayağı yalayan kadın

Erkek ayağı yalayacağıma boğazımdan aşağı tiner dökerim daha iyi.

bebeği gibi seven incitmeyen değer veren erkek

Konum atsın.

kızların tipe bakmadığı gerçeği

Ben önce boyuna bakıyorum aynı boydaysak direkt eliyorum zaten. Meslek olayı da doğru belli bir yaşa gelip bir baltaya sap olamamış insanı ancak annesi sever tercih eder tip zaten zevk meselesi sana güzel gelen ona çirkin gelir sana çirkin gelen başkasına güzel gelir.

doktor abinin hastanesine gidip hemşire tavlamak

Uzun süre yatarak tedavi gören yaşlı teyzeler de bir süre sonra seni oğullarına ve yeğenlerine yakıştırıyorlar. Normal yani. Eskiden olsa kızardım ama artık bu tarz şakalara hiç alınmıyorum.

hemşire kızlar nasıl oluyor

Çekik olan benim. *

hemşireler insan mı melek mi

Ornitorenk.

hemşire kızlar nasıl oluyor

görsel
Yorgun. ..

bir erkekten duyulabilecek en güzel söz

Erkekler canları istediğinde çok güzel sözler söyleyebiliyorlar ama asıl mesele samimiyetleri ve sözlerinin davranışlarına yansıması.

yeşim salkım

Dizi oyuncusu oldu . Bir ara televizyon programı yaptı ama ben hala sesinde iş olduğunu düşünüyorum keşke tekrar şarkıcılığa geri dönse.

düşün ki o bunu okuyor

Boş konuşup kafa dağıttığın günleri özlüyor musun acaba merak ediyorum. Saçma şeylerden bahsettiğimizi ve fıkraları. Durduk yere bu soru aklıma geldi. Neyse geçmiş gitmiş.

erkeğe ne hediye alınır

Işe yeni başlayan birini marka bir gömlek alınabilir ve ona uygun bir kravat. Ya da şık bir ceket alınabilir. Sonuçta yeni işe başladığın bir ortamda iyi görünmek istersin. işe yarar.

sevgiliye alinabilecek yaratıcı hediyeler

Ben bir atölyeden el yapımı hediye almıştım mesleğini düşünerek ama kısmet olmadı hediyemi vermek. Ömürlük hoş bir hediyeydi. Onun harici yanında triko kazak kol düğmesi vesaire bir şeyler de almıştım işte.

kerimcan durmaz ın erkek olmaya karar vermesi

Sadece imajını değiştirmiş Kerimcan Durmaz erkek olmaya(!) karar verirse hiçbir şekilde para kazanamaz onu meşhur eden bu cinsel yönelimi değil mi zaten.

görümceniz sizi engellese ne yaparsınız

Eski görümcelerim beni engellemediler gizli gizli emekli albaya yatıp beni stalklıyorlar. Hoşuma gidiyor izlesinler bakalım kıskançlıktan saç baş yolduklarına eminim.

şu an online olanlar neden online sorunsalı

Şahsen ben son yarım saatimi bekliyorum nöbet teslim edeceğim vakit geçsin diye ne var ne yok diye bakıyorum.

gecenin şarkısı

https://www.instagram.com...6p/?igsh=amg2OGdtdGllNmMw

sözlük kızlarının yaptığı tatlılar

görsel
Baklava yemekten içi kıyılanlar icin nutellalı yaş pasta.